Božićni mini šešir Deckor DIY Pleteni kapu o ukrasnim festival Hat ukras

Božićni mini šešir Deckor DIY Pleteni kapu o ukrasnim festival Hat ukras

KM 2.33

Iznos

Opis
Želite li dodati više. festival atmosfera? Ovi mini kape su dizajnirani za boce i ukrase drveća. Donijet će ih novi izgled da kreatiju toplo. Sa predstavnikom od. Božić, ovi šeširi su sjajni ukrasi za vašu Xmas zabavu!
. funkcije
. -Kolor : crvena, zelena, bijela
. -Materijal : plete
. - sa reprezentativnim bojama Božića, ovi šeširi su sjajni ukrasi za vaš dom!
. -Bright i prekrasna boja mogu stvoriti sretnu atmosferu, čineći vašu zabavu prelepo i jedinstveno. -Great i divni rekviziti za božićno druženje, zabava, fotografiranje itd. - Takođe se može koristiti za ukrašavanje tabele na Xmas stranci, osjetljivo i dekorativno. -Made premium materijala, ovi šeširi su i udobni. Može se koristiti i više puta.
Sa reprezentativnim bojama Božića, ovi šeširi su sjajni ukrasi za vaš dom!. Svijetla i lijepa boja mogu stvoriti sretnu atmosferu, čineći vašu zabavu prelepo i jedinstvenim. Sjajan i divan rekvizit za božićno druženje, zabava, fotografiranje, itd . Takođe se može koristiti za ukrašavanje tabele na Xmas stranci, delikatno Dekorativni . Napravljen od premium materijala, ovi šeširi su i udobni. Može se koristiti i više puta.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Unbrandunbrandunbrand
  • Novo

Unbrandunbrandunbrand

KM 15.49

Unbrandunbrandunbrandunbrandunbrandunbrand Prikladni vodič za mjerenje stolice : Ova poklopac stolice se koristi za vezu vezu vezu stoela za stražnju visinu Visina stolice za povratak 2227