Tiitstoy boce bokeh cvjetna vještačka cvijeća Bonsai vjenčanica INS vjetar

Tiitstoy boce bokeh cvjetna vještačka cvijeća Bonsai vjenčanica INS vjetar

KM 6.00

Iznos

Boke bokeh cvijet umjetna cvijeća biljka bone bonsai vjenčanica INS vjetar Novo, visoko kvalitetno buket cvijeća, čine da se ured ili porodica osjećaju dobru atmosferu i meku, on je puno lažnih buketa, što je savršeno za izložbu, za mladenke, svadbene zabave, kućne ukrase, kafe, kafu Trgovine, Trperine i razne prilike Mamaterijal : Tkanine Dimenzije : 47,5 cm. Sadržaj paketa : . 1x View boce umjetno cvijeće. Jedinstven dizajn, ne slijedite trend, što ga čini korisnim i modnim. Lijepa i praktična velikodušna, udobna i izdržljiva, sigurna i pouzdana. Ovo je najbolji poklon za porodicu, prijatelje i kolege, vjerujem da će im se svideti. Jednostavan za nošenje, jednostavan za upotrebu, može vam dati euforični osjećaj. Napravljen od ekološkog materijala, nepropusnosti, netoksične, ne-iritantne, meke i udobne.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Great White Shark Glory - platno
  • Novo

Great White Shark Glory - platno

KM 2.33

Ova odvažna i veličanstvena platna slika snimaju prekrasnu ljepotu velikog bijelog morskog psa u svom prirodnom okeanu Suspendovani u trenucima intenzivnog pokreta, gledatelj je pozvan da

u. Aloe list umjetni cvijet
  • Novo

u. Aloe list umjetni cvijet

KM 2.67

Ovaj cvjetni naglasak daje jedinstven dodir vašem domu i pojačava stil sobe Pokažite svoj stil i lik sa ovim prekrasnim dekornim komadom Specifikacije Size : 33 u kategoriji : 2 lbs SKU :