Božićna platna ploča Poklopac za večeru Alat za odijelo ORNAment

Božićna platna ploča Poklopac za večeru Alat za odijelo ORNAment

KM 1.67

Iznos

Opis
Ovi predmeti su dobro izrađeni od premium materijala za izdržljivu i praktičnu upotrebu Božićni dizajn dodaje vaš odmor. Ovi držači za tabele sa božićnim oblikom oblika su savršeni za božićni ukras. Napravite svoj stol punu festivalske atmosfere i napravite goste pune zadovoljstva.
Karakteristike
-croor : crvena zelena
-materijal : krpa
-Size : 20x18x0.08in
- ovi proizvodi za zabavu, pogodan za Božić, šik i kreativan.
- Lijep jedinstven oblik božićnog stabla u bogatoj boji čini fantastičnim dodavanjem za večeru, pomažući u jačanju svečane atmosfere .
- posebno pogodno za Božić, zabave, ukras performansi.
- Divan dizajn dodaje veliku energiju zabavi.
- Lagana, razumna veličina, jednostavna i praktična za nošenje i čuvanje. 8 x držači za platforme. Ovi proizvodi za zabavu, pogodan za Božić, šik i kreativan . Lijep jedinstveni oblik božićnog stabla u bogatom boji čini fantastičan dodatak u vašu večeru, pomažući u jačanju svečane atmosfere . posebno pogodno za Božić, zabave, dekoracija performansi. Lijep dizajn dodaje veliku energiju na zabavu . Lagana, razumna veličina, jednostavna i pogodna za nošenje i skladištenje.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

autor: Smith Haynes
  • Novo

autor: Smith Haynes

KM 9.49

Autor : Smith Haynes (15 x 36) učinilo bi savršen dodatak vašem domu ili uredu ili poklon primatelju Ovaj licencirani likovni otisak reproduciran je na premium teškim papirnim papirom ko

Betsy Drake Red Roister prostirki
  • Novo

Betsy Drake Red Roister prostirki

KM 11.99

Karakteristike Hummingbird vratatske podne prostirke izrađene su od sintetičkog materijala za pranje koji će se stajati do godina habanja s neklizajućim gumenim sigurnosnim dijelom 18 x