Sretan rođendan LED svjetla Višebojna LED slova Svjetla su LED bajke za rođendanske zabave viseći ukrase

Sretan rođendan LED svjetla Višebojna LED slova Svjetla su LED bajke za rođendanske zabave viseći ukrase

KM 2.00

Iznos

Specifikacija :
Proizvod Proizvod : ABS plastika, bakrena žica, LED žarulja Zripač
Veličina proizvoda :
Ukupna dužina : 2m / 6,5 ft
jedno slovo Visok : 3 cm
boja : višestruki boja
Napomena :
1Due do razlike između različitih monitora, slike možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Molimo vas da dopustite da razlikuju neznatnu dimenziju zbog različitih ručnih mjerenja. Hvala na razumijevanju. Značajka :
1.Ovo je visokokvalitetni LED svjetlosni žica za baterije, koji zahtijeva 2 AA baterije (nisu uključene ) Za napajanje. Korištenje ovih šarmantnih slova LED svjetla za ukrašavanje i osvetljenje rođendanske scene bit će savršena shema ukrasa.Ovo više boja "sretan rođendan " Svjetla za lampice se koriste u zatvorenom prostoru. To je ulov na uhvatljivim dekoracijom kao rođendanska strana koja može istaknuti atmosferu tema za zabavu.Ovo sretan rođendan ukras pogodan je za postavljanje na stol ili visi oko zida, stropa, vrata ili vrata ili Šipka zavjesa i druga mjesta. Paket uključujući :
1 x "sretan rođendan " slova LED bajke
ovih slatkih malih slova hoće Stavite slavljeni osmijeh na svačije lice . Nije potreban izlaz za napajanje. Trebaju samo 2 AA baterije (nisu uključene) za rad. Držite se na zidu, preko vrata, balkona ili bilo gdje gdje želite da napišete "sretan rođendan"!.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji