Chaolei Božićni ukrasi za kućni božićni privjesak sa drvenim bo po setu Drvena slatka mini kreativna snježna pahuljica za zabavu ukras

Chaolei Božićni ukrasi za kućni božićni privjesak sa drvenim bo po setu Drvena slatka mini kreativna

KM 1.33

Iznos

O našoj radnji možete odabrati robu koja vam se sviđa ovde Naša roba je pažljivo prikazana, a kvaliteta robe je zagarantovana. Možete biti sigurni da birate. Ako imate bilo kakvih pitanja o robi, slobodno nas kontaktirajte i pružit ćemo vam najbolju kupovinu iskustvo.Christmas stil dizajna : pomaže u poboljšanju svečane atmosfere. Ukrasite naš božićni praznik. Širok raspon primjena : Pogodno za Božić, Novu godinu kod kuće, tržnim centrima, hotelima, klubovima, barovima, za božićnu zabavu, temu božićne zabave. Istovremeno su veliki pokloni i iznenađenja za vašu djecu. Predmeti ukrasa za kućnu dekoraciju zid za ukrašavanje doma. I izdržljiv : ukras božićnog stabla odražava teksturu i kvalitetu proizvoda. Veličina je veća od ostalih veličina i izrađena je od netkane tkanine s finom izradom. Izvrsni detalji s jednostavnim za korištenim tankim kablovima stvaraju ukrase božićnog stabla. Svjetla za ukrašavanje doma Naslovna ukrašavanje. Dizajn božićnog stila : Pomaže u poboljšanju svečane atmosfere. Ukrasite naš božićni praznik. Predmeti za ukrašavanje doma za dnevnu sobu Predmeti za ukrašavanje kuće ispod 100. Božićni ukrasi Tradicionalni : Volimo Božić i ljubav da bismo ukrasili za ovaj poseban dan. Ovaj Božićni viseći ukras bit će za vaš mantel, božićno drvo i prednji dio dvorišta ove sezone praznika! Učinite ga sjajnim Božić za našu porodicu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Shadow Bo Okvir smeđe
  • Novo

Shadow Bo Okvir smeđe

KM 0.67

Ručno izrađena srebrna sjenila za sjenu za memorabiliju, igrač i više do 1625 inča Duboka po kutiji u obliku sjene Mjera 15x16 inča Širina za oblikovanje : 1,60 inča Dubina ražnja :