Mrežasta vrpca, fleksibilna bendable warp vrpca, izgleda blistavo za držač za svijeće

Mrežasta vrpca, fleksibilna bendable warp vrpca, izgleda blistavo za držač za svijeće

KM 1.33

Iznos

1 dvorišni oblik cvijeta mreža Warp pjenušava vrpca za kristalno reista
Specifikacija :
Opis :
Naša vrpca ima 6 reda simulirane preko i iznosi oko 3,9 metara Može se preseći i obrezati u bilo koji oblik koji želite. Naša mreža mreža je iskrivljena oko svijeća, držača svijeća, vaza, stalka za torte, stol i stolice za pružanje zaista elegantnog izgleda, tako da je vrlo sjajno za vjenčanicu, rođendansku zabavu i božićnu zabavu. Ne postoje stvarni kristali ili rhinestones, ali daje izgled a.
Značajke :
Naša plastična mreža mreža ima 6 reda simulirane i široko je oko 3,9 inča i 1 dvorište. Traka se može lako obrezati u bilo koju veličinu, jer je naša plastična osnova fleksibilna i savijana. Možete koristiti ovu vrpcu za Warp oko držača svijeća, stalci za torte, salvete, ukras i poklon kutije za stvaranje zaista elegantnog izgleda. Svaka plastika u cvjetnom obliku, izgleda zaista lijepo i elegantno.
Ne postoji stvarni kamenje / rhinestones / kristali u mrežasti vrpci. Izvrsno za svadbenu zabavu ili božićnu zabavu, izgleda pjenušava, elegantno i lijepo.
Specifikacije :
Stanje : i
Materijal : elektroplativna plastika
Tehnika : elektroplata
ukupna širina : cca 9,8 cm / 3,9inch
ukupna dužina : otprilike 1 Dvorište / 90cm / 35inch
Boja : srebro
Težina : cca.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Zamračenje mobilnih nijansa
  • Novo

Zamračenje mobilnih nijansa

KM 1.67

Uživajte u 100% zamračivanju i privatnosti s raspoloženim bežičnim mobilnim nijansama Extra Velike 1,5 "ćelije saća pružaju vrhunsku izolaciju Uživajte u 100% zamračivanju i privat