Plutačka polica bez probijanja sa naljepnicama bez označavanja Zidni nosač za pohranu Jednoslojna zidna polica za kupatilo Kuhinja Hotel

Plutačka polica bez probijanja sa naljepnicama bez označavanja Zidni nosač za pohranu Jednoslojna zidna

KM 1.67

Iznos

Značajke
Stabilno.
Snažna nosivost, jaka vodootporna i sposobnost vlage, zidna polica neće lako pasti.
Besplatno pušenje.
Opremljen sa 2 Jake naljepnice koje ne označavaju, nema potrebe za performansama, zalijepljenje je čvrsto, nakon što se instalira naljepnica koja se ne označava, zidna polica može se instalirati laganim da ga držite.
Držite urednu.
Dužim i proširi polica, napravite kupatilo uredno i uredno, može staviti proizvode za četkice za zube i druge zalihe, što ima snažan kapacitet skladištenja.
Guardrail je pojačana kako bi se spriječilo padanje, lako Uzmi i ugodnije za upotrebu.
Podržava besplatno.
Podržava besplatnu demontažu i pranje, može se izravno skinuti i isprati, prikladnije je za čišćenje i to je novo kao što se koristi za a Dugo vremena.
Specifikacije.
Materijal : prostorni aluminijum.
Boja predmeta : bijela.
Veličina : 30 * 13,5 * 8cm / 11,79 * 5,31 * 3,19 min (L * w * h); 40 * 13,5 * 8cm / 15,72 * 5,31 * 3.14inch (l * w * h).
Težina : 410g / 14. Promišljeni dizajn : Guardrail se pojačava kako bi se spriječilo padanje, jednostavno uzimajući i ugodnije za upotrebu. Pogodno za čišćenje i to je kao novo kao što se koristi dugo . Držite ga uredno : produžite i proširite policu, napravite kupaonicu uredno i uredno, može staviti proizvode za zube, četkice za zube i druge zalihe, koji imaju jak Kapacitet skladištenja .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Osnovni uredski znak - veliki
  • Novo

Osnovni uredski znak - veliki

KM 3.00

Naš uredski / zidni znak mogu se pričvrstiti na vrata, zid ili prozor vašeg doma ili poslovanja Znak je bio lasersko ugraviran, tako da su riječi koje su u plastiku iskačene u plastik