Fasade 6in 6in tradicionalni vinilni backsplash u uzorku brušenog aluminija

Fasade 6in 6in tradicionalni vinilni backsplash u uzorku brušenog aluminija

KM 16.76

Iznos

Odvedite kućnu obnovu u svoje ruke sa Fasade Backsplash-om Fasade Backsplash pločice su lagana, fleksibilna i jednostavna za instalaciju, omogućavajući čak i najpopularnije diy-ers da stvore lijepe i luksuzne prostore u svojim kućama! Ove svestrane pločice izrađene su od vinila i dolaze u brojnim završetkom kako bi odgovarali bilo kojem dekoru u vašem domu. Lako su rezati, jednostavno koristiti škare ili komunalni nož i mogu se instalirati pomoću građevinskog ljepila. Vodootporan i nepropusnost od hrđe, naši proizvodi su stvoreni na umu. Naši vinilni završni slojevi omogućavaju brzo čišćenje čak i najtežeg zbrke, jednostavno obrišite čistom toplom, sapunu i mekom krpom. Bićete vam zahvalni što ste odabrali fasadu, čak i godine niz put! Ploče su otporne na hrđe, kalup i vodootporan. Ploče su lagane, fleksibilne i jednostavne za rezanje; Eliminiranje potrebe za izvođačem, potrebno je samo za brzu instalaciju za brzu instalaciju. Lako se čisti toplom, sapunom i mekom krpom. Svaki panel mjeri 18 u., Pokrivajući 3 kvadratnih. Svaka kutija sadrži 5 panela, pokrivajući 15 kvadratnih.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Širina realnog drvenog okvira okvira
  • Novo

Širina realnog drvenog okvira okvira

KM 2.00

Ručno izrađeni okvir za slike za porodične fotografije, umjetničke otiske, platnene, dokumenti, dječji crteži, diplome, certifikati i više dimenzija 2,75x15,75 inča širina oblikovan

Great Big Canvas
  • Novo

Great Big Canvas

KM 37.49

Great Big Canvas 30x20 Platno Zidna umjetnost pod nazivom "Tri basset pasa na smeđim muslin pozadini " Osjećamo da je zidna umjetnost najvažniji aspekt izgleda i osjećaja bilo koje sobe.