Rosarivae smola oblika ptica ukras umjetnički figurinski zanatski model za zanat za dnevni boravak Spavaća soba Kućni ukras

Rosarivae smola oblika ptica ukras umjetnički figurinski zanatski model za zanat za dnevni boravak Spavaća

KM 1.67

Iznos

Opis Ovo je lijep ukras crtanog filma za kućni ukras Ornament je izrađen od ekološkog materijala, tako da je sigurno za vaše tijelo. Možete ga staviti na svoj stol ili druga platna mjesta koja želite ukrasiti. Značajke - Boja : Bijela. - Materijal : sintetička smola. - Veličina : oko 6x18x11cm. - Ovo je kreativni izuzetno dali ukras za vaš dom. - Ornament u obliku ptica savršen je ukras kod kuće ili ured. - Napravljeno od izvrsnog zanata, figurica izgleda elegantno i umjetničko, savršeno za ukrašavanje kod kuće ili ured. - Estetski fotoskvir za vezanje fotografija. - Takođe je prekrasan dar porodicama ili prijateljima. Paket je uključen : 1 x moderna ornamenta oblika ptica Ovo je kreativno izvrsno uređen ukras za vaš dom . Ornament u obliku ptica je savršen ukras kod kuće ili ureda. Estetski fotoskvir za osvjetljavanje fotografija . Takođe je prekrasan dar porodicama ili prijateljima.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Beyoutiful Poster Print Allen Kimberly
  • Novo

Beyoutiful Poster Print Allen Kimberly

KM 2.00

Beyourful je licencirana reprodukcija koja je ispisana na premium teškim zalihama koji bilježi sve živopisne boje i detalje originala Ovaj ispis je spreman za vješanje ili uokvirivanje..