Metalni list kristalni kuglični ukrasi skulpturu za uređenje matične službe za radnu površinu

Metalni list kristalni kuglični ukrasi skulpturu za uređenje matične službe za radnu površinu

KM 1.00

Iznos

Značajke : 1it je izrađen od visokokvalitetnog materijala za željezo i kristalno i neće izblijediti.Iron + Crystal Ball ukrasi dodat će neki poseban prirodan osjećaj u vašem zatvorenom ili vanjskom dekoru. Prigode : Pogodno za dom, spavaća soba, dnevni boravak, balkon, ured, dječja soba, trpezarija, hodnik, sačuvaj, božić, svadbena ceremonija, večernja, kancelarija, kancelarija za večeru, kancelarija za večeru, uredski hotel, ured i Dekoracija doma.Od dekoracija je savršen za prijatelje, rodbinu i kolege i odličan poklon za slavljenju praznika, rođendana, vjenčanih, itd. Usluga nakon prodaje : Ako imate bilo kakvih problema, kontaktirajte nas odmah, pomoći ćemo vam da ga riješite što je prije moguće.
Specifikacije :
Banana Veličina lista : zeleno lišće veličine : 15.5 * 5 * 8cm - Listovi grožđa Veličina : 15 * 5 * 8cm
Materijal : željezo i kristalno željezo + kristalna kugla figurica. Za zatvoreni dnevni boravak. Kreativni Crystal Ball Craft. Odvojivi dizajn. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite nam se odmah. Vaš problem ćemo riješiti u najkraćem mogućem roku!.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Kućna pravila bez pijenja nakon 5
  • Novo

Kućna pravila bez pijenja nakon 5

KM 4.97

Nabavite zabavu naljepnicu za svoju dom i ured i pokažite svoj smisao za humor Tražite zabavu, urnebesnu naljepnicu s novitetom za objesiti na vašoj kabini ili u vašoj "man pećini"? Ako