Chaolei Dekorativni jastuk navlake s tufatilnim jastukom za jastuk za jastuk Vintage Tassel Sofa za glavu na jastuk za glavu na jastuk za ured za kauč za kauč na razvlačenje sa kaučem na razvlačenje dnevni boravak ukrasi za dnevni boravak

Chaolei Dekorativni jastuk navlake s tufatilnim jastukom za jastuk za jastuk Vintage Tassel Sofa za

KM 1.67

Iznos

O našoj radnji možete odabrati robu koja vam se sviđa ovde Naša roba je pažljivo prikazana, a kvaliteta robe je zagarantovana. Možete biti sigurni da birate. Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s robom, slobodno nas kontaktirajte i pružit ćemo vam najbolje iskustvo kupovine.Feature : materijal : Visokovit plišanje. Vrlo mekan i prilagođen koži. Zipper je skriven, atraktivan i praktičan. Različita svjetla ili boje na ekranu mogu biti bedifferentni. Jastučići Design : Poseban ukrasni jastuk izrađen je za sofu. Pogodno za sve sezone, prozračne ljeti, toplo zimi. Jastučna kaseta : Art jastučnica postepeno postaje zajednički domaćinstvo i ukrasni dodaci u porodičnom životu. Može se staviti u vaše ruke za toplinu i zaštitu, a može i povećati interes za porodični život. Različiti jastuci mogu donijeti različite stilove i modusy : Koordinirani u boji - Skriveni zatvarač sa skrivenim zatvaračem donosi elegantan izgled, a vrlo je jednostavan za umetvanje jastuka / punjenja u tablice. , Obitelji, hoteli, ukrasi, stolice, podovi, joga sjedala, stolice, podovi, joga, stopala, vanjska, posteljina, plaže i automobili. Kako se slika prikazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika možda ima Neznatna razlika u boji. Molimo provjerite jeste li ne smeta prije naručivanja, hvala!) Proizvod uključuje : 1x poklopac jastuka Napomena : Ovaj proizvod je poklopac jastuka, bez jastuka.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Whitefish, Montana, Skijalište Retro
  • Novo

Whitefish, Montana, Skijalište Retro

KM 2.00

Ovaj originalni visokokvalitetni umjetnički otisak sa lampionarskih preslada ima oštre detaljne i živopisne slike bijele ribe, Montana, Retro skijalište (12x18 zidni poster, dekor sobe)