Bluelas Halloween Skull Ornament užarena ukras lubanje užarena lubanja set set LED svjetla sablasni ukras Halloween

Bluelas Halloween Skull Ornament užarena ukras lubanje užarena lubanja set set LED svjetla sablasni

KM 9.99

Iznos

Opis :
Naš ukras lobanje Halloween, savršen dodatak vašim sablasnim ukrasima! Napravljena od izdržljive plastike, ove užarene lubanje sadrži dugu kosu koja dodaje dodatni nivo straha u vaš kost za Noć vještica Bilo da se nalazite uklete zabavu ili jednostavno želite stvoriti ohlađivanje ovaj ukras je obavezan.
Objesite ga na svom prednjem dvorištu ili trijemu da biste dobrodošli na trikovima ili tretirima. Njegov realni dizajn zasigurno će poslati drhtanje niz bodlje. Nije samo ograničeno na Noć vještica, ovaj svestrani ukras može se koristiti i za tematske zabave i filmske projekcije. To je idealan izbor za ljubitelje za Noć vještica i svakoga koji žele dodati neko sablasno zabavu u njihov dom ili događaj.
Velloween Schull Ornament sa pažnjom s pažnjom na detalje, osiguravajući izgled koji će impresionirati vaše goste. Izdržljiva plastična konstrukcija osigurava da će izdržati elemente i trajati godinama koje dolaze. Njegova užarena značajka dodaje eerie u bilo koju postavku, čineći ga savršenim za unutarnju i vanjsku upotrebu.
Mjerenje [Umetanje dimenzija], ovaj ornament je lagan i lagan za objesiti. Jednostavno ga priložite pomoću uključenog niza ili ga priključite na granu ili ogranku. Mogućnosti su beskrajne.
Pripremite se za uplašiti i uživati ​​sa našim Halloween Schull Ornamentom! Bez obzira da li ukrašavate Halloween, hostirajući tematsku zabavu ili stvarajući sablasnu filmsku noć, ovaj ornament sigurno je impresioniran.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Crveni sniježni Carole Mathews Ispis
  • Novo

Crveni sniježni Carole Mathews Ispis

KM 1.00

Crveni sniježni Carole Mathews 1952 Photo Print (8 x 10) učinila bi savršen dodatak vašem domu ili uredu ili poklon primatelju Ovaj licencirani likovni otisak reproduciran je na premium

Poslovni znak, zeleno i bijelo
  • Novo

Poslovni znak, zeleno i bijelo

KM 4.97

Naš proizvodi za opskrbu kancelarijom i školom dizajnirani su za pronicljive ljude koji cijene proizvode visokih kalibra koji poboljšavaju izgled njihove vrijednosti Naši proizvodi? Komu