Ukrasi za obožavatelji papira Ormants Ormar za zabavu

Ukrasi za obožavatelji papira Ormants Ormar za zabavu

KM 7.50

Iznos

Opis
r Želite nešto divno za ukrašavanje vaše zabave? Ovaj set je dobar izbor. Svijetle i kreativne boje dizajn čini ga savršenim party zalihama i ukrasima za dodavanje svečane atmosfere na zabavu. Odaberite jedan i počnite ukrasiti sada!
r. funkcije
r. - Boja : različite boje. - Materijal : papir. - Veličina : oko 40,00x40,00x5,00cm / 15,72x15,72x1. - Savršeni pribor za ukrašavanje zabave za naredni festival. - Savršeno uljepšavanje da se zabavi donosi puno zabave i dodatne boje. - Specijalni set dekoracija za zabavu, koji ga čini savršenim ukrasom koji odgovara temi stranke. - Savršeno za zabavu, a oni čine za klasičnu zabavu u zatvorenom prostoru. - Oni se mogu suspendovati na zidovima, prozorima i bilo kojim drugim mestima, odličnim dekoracijom scene zabave. Savršeni materijal za zabavu za nadolazeći festival . Partija za zabavu i dodatnu zabavu. Specijalna zabava. Za elegantnu zabavu u zatvorenom prostoru . Oni se mogu suspendovati na zidovima, prozorima i bilo kojim drugim mjestima, odličnom dekoracijom stranke.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Panic - Movie Poster
  • Novo

Panic - Movie Poster

KM 2.33

Panic Style A (2000) Jednostrani, ukrasni zidni poster Ispis Veličina papira iznosi oko 11 x 17 inča 28cm x 44cm Stanje ove stavke je potpuno novi stanje mente Nema prstena ili trake i n