Halloween Silhouette znakovi ukras vrata Halloween zastrašujući viseći metalni zidni znak za prednji dvorišni vrtni dekor zabave

Halloween Silhouette znakovi ukras vrata Halloween zastrašujući viseći metalni zidni znak za prednji

KM 1.33

Iznos

Noć vještica znakovi ukras vrata Halloween zastrašujući viseći metalni zid Zidni za prednji dvorište Garden Party Decor
Karakteristike : 【Slatka ukrasa za Halloween】 Obrazac ovog privjeska zasnovan je na Halloween bundeve i urlikajući mačku Vrlo sladak i zabavan za vaše krađe za Noć vještica za porodična okupljanja i klase Reunions.
【Premium kvaliteta】 Ovaj ornament za vješticu Halloween izrađen je od metala sa glatkom površinom, otporno na površinu, i ima jasan obris. Stavite ga u svoj vrt, ne boji se vjetra i kiše, nije lako deformirati, a pogodan je za dugoročnu unutarnju i vanjsku upotrebu.
【Jednostavno instaliranje i zamjena】 dolazi sa vijcima, jednostavnim Da biste instalirali, možete odabrati da koristite rupe za popravljanje znaka na zidovima, namještajem, vratima, ograde, drvećem. Ovaj vješalica za vješticu za vješticu može se rastaviti u dva dijela, možete promijeniti dio uzorka za Halloween u volji bez povrede zida ili drva više puta.
【Halloween Crna silueta】 Ovaj metalni siluetti neće biti deformiran od vjetra, Obesite ga ispod ulične lampe ili stavite svoj reflektor iza ovog dvorišnog znaka, možete stvoriti zastrašujuću i zabavnu atmosferu Halloween, u sjeni na zemlji će također impresionirati prolaznike.
【Dekoracija kuće Halloween】 Ovaj metalni ukras za domaćin Idealan je za vanjsku zabavu Halloween Bašta, ukras za Halloween Party.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Michael Landon nasmijan portret
  • Novo

Michael Landon nasmijan portret

KM 0.67

Michael Landon nasmiješeni portretni ispis (8 x 10) učiniće savršen dodatak vašem domu ili uredu ili primatelju poklona Ovaj licencirani likovni otisak reproduciran je na premium teški