Super mekana čvrsta boja zadebljana topla flanela pokrivač s kaučem na sofu

Super mekana čvrsta boja zadebljana topla flanela pokrivač s kaučem na sofu

KM 7.50

Iznos

Specifikacije :
Pripremljeno za udobnu, izdržljivu toplinu na hladnim noćima. Super meko bacanje može spriječiti elektrostatic. Lako se čisti, mašina koja se može prati, ne izbjeljivati. Tip 50 * 70cm pokrivač uglavnom se koristi kao pokrivač za kućne ljubimce. Naziv predmeta : flanel pokrivač
. Materijal : flanel
. Prigode : kauč, krevet, soba, kampiranje, spavaća soba itd. Značajke : mekane, tople, zadebljane, pune boje
. Veličina : 50cm x 70cm / 19.56 " 70cm x 100cm / 27.37 " (približno)
. Napomene :
. Tip 50 * 70cm pokrivač uglavnom se koristi kao pokrivač za kućne ljubimce. Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Molimo vas da dopustite neznatnu dimenzijsku razliku zbog različitih ručnih mjerenja. Paket uključen :
. 1 x flanel pokrivač pripremljena za udobnu, izdržljivu toplinu na hladnim noćima . Super meko bacanje može spriječiti elektrostatičko . lako se očisti, a ne izbjeljivanje . tip 50 * 70cm pokrivač se uglavnom koristi kao pokrivač za kućne ljubimce . mekano , Topla, zadebljana, čvrsta boja.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Shadow Bo Okvir smeđe
  • Novo

Shadow Bo Okvir smeđe

KM 0.67

Ručno izrađena srebrna sjenila za sjenu za memorabiliju, igrač i više do 1625 inča Duboka po kutiji u obliku sjene Mjera 15x16 inča Širina za oblikovanje : 1,60 inča Dubina ražnja :