SHPWFBE zidni dekor božićni list šareni žuti Daisy DIY reljefne realne realne realne obrtni latici suhih umjetnosti Početna DIY

SHPWFBE zidni dekor božićni list šareni žuti Daisy DIY reljefne realne realne realne obrtni latici suhih

KM 1.00

Iznos

Široka primjena razne stvarno sušene cvijeće i lišće mogu pomoći uspomenama na rastuću sezonu, koja je za DIY umjetničke nokte, čestitke, remontne nakit, papir za pribor, nakit, obveze, oznake, oznake, Ručno rađene svijeće i sapuni, futrola za telefon, make-up, pa čak i vaš lični ukrasi dnevnika, itKow do - Molimo ne stavljajte cvijeće i odlazi na sunčevu svjetlost, ili će sunčeva svjetlost uzrokovati izblijed i biljke mogu postaju manje. I, upotrijebite ubrzo nakon otvaranja, u protivnom će biti oksidirani i obojeni apsorpcijom.47pcs x appliquenatural materijal izrađen od stvarnog cvijeća i lišća iz prirode. Lijepo, nevjerojatno i atraktivno, što daje uživanje u ljepoti. Paket uključuje 47 komada listova i latica koje donosi divno iskustvo za vaše DIY umjetničke zanate. Priloženi tweezer može vam pomoći u pogodnosti za vaše DIY obrt.kingencije zbog prirodnih materijala, veličine i boje Svako cvijeće ili lišće može se malo razlikovati od slika koje su se pomiješale. Također, zbog svjetla i ekrana, možda će biti lagana razlika u boji.fantastični pokloni Uradite jedinstvene poklone za vaše rodbine i prijatelje s ovim šarenim pritisnutim cvjetovima i lišćem, izražavajte im srsko srce i dajte im posebna iskustva. Prirodni materijal izrađen od pravog cvijeća i lišća iz prirode.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Dekorativni jastučni jastuk
  • Novo

Dekorativni jastučni jastuk

KM 9.49

Napravljeno od 100% polikliester vodootporan, visokokvalitetna tkanina Visoko jedinstveno Značajke živopisne boje i jasna slika Ne blede nema boje koje štete zdravlju vaše porodice..