Susjedi im samo viču na igri aluminijski znak Sportski TV

Susjedi im samo viču na igri aluminijski znak Sportski TV

KM 1.33

Iznos

Nabavite zabavni novost za svoj dom i ured i pokažite svoj smisao za humor Izgleda za zabavu, urnebesni znak da visi na vašoj kabini ili u vašoj "manskoj pećini"? Ako je to slučaj, ima sve simpatične, smiješne, urnebesne, pa čak i novitetne znakove povezane sa radom koje tražite! Nešto za svakoga imamo širok spektar američkih znakova baš kao što će se ovakvu kost otkriti , učinite drugima, ili čak pokazuju svoj snajski stav. Nadležno je da se od posebnog aluminija spusti kako bi se zadržao do premlaćivanja, ovaj se znak može saviti s prekidom i puknuti se, šareni slovo trajat će životni vijek u zatvorenom prostoru i do 4 godine na suncu za vanjsku upotrebu.Proizvod detalja : laserski rez ugradnja rupe i vanjskog urude i izblijedjelo otporno-sidentimenzimenzimenzionima : 7 "x 10" izrađen u USAUTDOOR TRAVET ALUMINIJUM I PREMIUM-CLASE 'u Nabavite svoje drage susjede i danas vikali znak i uživajte u dobrom smijehu svaki put kada prođete! S ponosom napravljen u SAD-u . : Kupi s povjerenjem i ponosom koji dolazi samo iz kupovine proizvoda za prijavu proizvedene u našem vrhunskom objektu u West Palm Beach-u, Florida. Veličina znaka : 7 "x 10" aluminijum. Savršen poklon - dobar za uređenje radnog prostora ili vješanje u nekom mjestu, ovaj novost čini sjajan poklon za bilo koga.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Bijeli metalni shabby chic tanus 4x5
  • Novo

Bijeli metalni shabby chic tanus 4x5

KM 2.00

Specifikacija : Težina 0,19 lbs.Height 5,75 u širištu 4,50 in Dužina 4,50 u Karakteristike : 5,5 "Visoki x 4 " promjerteksterirani bijeli boir metalni materijaltradicionalni siluet.

Širina realnog drvenog okvira okvira
  • Novo

Širina realnog drvenog okvira okvira

KM 3.33

Ručno izrađen srebrni drveni okvir za porodične fotografije, umjetničke otiske, platnene, dječji crteži, diplome, certifikati i više dimenzija 50x25 inča u cjelini okvir širina okvi