Bemona Funny Božićni privjesak Kreativni Xmas Flat Haning Ornament Božićno drvsko dekor Car Stražnji pogled Zrcalica Privjesci Craft Collection

Bemona Funny Božićni privjesak Kreativni Xmas Flat Haning Ornament Božićno drvsko dekor Car Stražnji

KM 2.00

Iznos

Molimo Vas, primijetito da ove stavke prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace Smiješan božićni privjesak 9cm Creative Xmas Flat Haning Ornament Božićna dekor Car Stražnji pregled Kolekcija za collection
Opis :
Creative Božićne ukrase : Ovaj akrilni kreativni ukras su savršeni suveniri za porodicu i prijatelje za naredni Božić! Viseći ovaj jedinstveni ukras na vašem božićnom drvcu ili kao praznični poklon porodici i prijateljima bit će savršen način stvaranja trajnog, ljubavne uspomene. *** Imajte na umu da je ovo ravan privjesak za božićne stablo, a ne trodimenzionalno.
Kvalitetno izrada : Naši ukrasi drveća ispisani su visokom temperaturnom tehnologijom sublimacije. Slika je trajna i ispisana na obje strane. Svaki ukras opremljen je užadima, što olakšava vješanje.
Veličina : Svaki božićni ukras različitih stilova ima različitu veličinu. Veličina je prikazana na slici, pravu veličinu čini božićne ukrase savršenijim.
Višenamjenski ukrasi : savršeni božićni ukrasi lakše se objesiti na božićno drvcu, vrata i prozore. Vrlo je pogodan za zimske božićne tematske zabave i seoskim seoskim ukrasima božićne drvve. Možete ih koristiti i kao božićne oznake poklona i najbolje božićne poklone za porodicu ili prijatelje. Može se koristiti i kao privjesak za ruksak ili ogledalo za rezanje automobila.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji