Sublimacija Foto okvir Blank GRAD Drveni okvir za slike Desktop Ornament

Sublimacija Foto okvir Blank GRAD Drveni okvir za slike Desktop Ornament

KM 17.66

Iznos

Opis
Sublimacija Diplomiranje Prazni ukrasi okvira slike, izrađeni od premium materijala, otporan na habanje i izdržljivo, što vam može služiti dugo vremena. Diplomirani stol za ormarić sa izvrsnom izradom, što ih čini ne samo savršenim za ukrašavanje, već i veliki poklon za porodicu i prijatelje. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano
. -Materijal : drvo
. - Veličina : 17. - Klasični dizajn čini ovaj ukras jedinstvenijim i atraktivnijim, kreativnim dizajnom, osigurava njegovu izdržljivost i praktičnost. - Sublimacijski prazan drveni okvirni okviri sa sigurnosnim materijalom koji se lako ne deformišu, a dizajniranu ravnu bazu čvrsto na stolu. - Ovaj Gradski ukras savršen je za dom, uredske i diplomirane ukrase tablice. - Divni foto rekvizicije za vas da uzmete neke nezaboravne slike sa porodicama i prijateljima. - Napravljen od drvenog materijala duže vrijeme i izdržljiva upotreba. Dodavanje više atmosfere na maturu. DIY sublimacijski obrtni ukrament može se koristiti kao prijatelj koji vole raditi DIY zanate.
Klasični dizajn čini ovaj ukras jedinstvenijim i atraktivnijim dizajnom, osigurati njenu izdržljivost i praktičnost . sublimacijski prazan drveni okvirni prostoči izrađeni su od sigurnog materijala koji se lako deformišu, a dizajniranu ravnu bazu čvrsto ne deformišu, a dizajniranu ravnoj bazi Tabela .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji