Homemaxs Liveno željezo Kapi za ptice Decre Decor Metal Craft Ornament za vrt Dom

Homemaxs Liveno željezo Kapi za ptice Decre Decor Metal Craft Ornament za vrt Dom

KM 7.49

Iznos

Opis
Ova figurica ptica je nešto što si ne može priuštiti da propusti. Zamršen dizajn, ovaj čini vašu dnevnu sobu šik i stilski. Dekor je savršeno oblikovan pažljivo i detaljno, u elegantnoj boji i. Oblik koji je siguran da se vraćate na više!
. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano
. - Materijal : drvo, željezo
. - Veličina : 46. - Dobar izbor poklona za djecu, prijatelje, roditelje, klijente, školske kolege ili kolegu za bilo koju priliku. - Jedinstveni dizajn je kombinacija jednostavnosti i složenosti, osjetljivo i živopisne. - izdržljiv i čvrst, neće se lako probiti i može se ponovo koristiti. - Ne može se koristiti samo kao kućni ukras, već i vrtni ukras. - Ornament dostojan za prikaz na vašem stolu ili polici za knjige.
Dobar izbor poklona za djecu, prijatelje, prijatelje, roditelje, školske kolege ili kolege za bilo koju priliku je kombinacija jednostavnosti i složenosti, osjetljivosti i živopisne. Izdržljiv i čvrst, neće se lako probiti i ne može se ponovo pustiti . ne može se koristiti samo kao kućni ukras, već i vrt ukras . idealan ukras vrijedan zaslona na vašem stolu ili polici.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

John Barrymore Photo Print
  • Novo

John Barrymore Photo Print

KM 2.33

John Barrymore Photo Print (24 x 30) učinio bi savršen dodatak vašem domu ili uredu ili poklon primatelju Ovaj licencirani likovni otisak reproduciran je na premium teškim papirnim papir

Neon na otvorenom 12 L 30 H 30319
  • Novo

Neon na otvorenom 12 L 30 H 30319

KM 11.49

Neonski znak na otvorenom Unutarnji znakovi spremni za upotrebu Veličina : 12 "širina x 30" visoka x 1 "duboka znaka težina : 10 funti Znak je montiran na konturnu rez Znak dolazi s adapt