Model umjetnog torte Simulirani desert torta Model Showcase Prikaz torte Ornament Party Prop

Model umjetnog torte Simulirani desert torta Model Showcase Prikaz torte Ornament Party Prop

KM 0.67

Iznos

opis
Ovaj proizvodi je simulacijski model torta, izrađen od sigurnog materijala, tako. Vaše dijete može igrati sa samopouzdanjem. Kreativni dizajn izgleda živopisno i. Oni mogu pomoći djeci da poboljšaju svoje kognitivne sposobnosti i. Donesite više radosti. Široko korišteni, pogodan za ukrašavanje, modele prikaza, fotografije s fotografijama. Pogodno za kuću, tortu, fotografiju, vjenčanje, zabavu i druge scene . Karakteristike
. - Boja : zelena
. -Materijal : PU
. -Made od premium materijala, torta za simulaciju desert su osjetljivi i realni ukrasi. -Pretty i životni dizajn čini ih privlačnijim i inovativnijim djeci kao poklon, svidjet će se. -Bojadni izgled kolača, mogu se koristiti kao sjajni foto rekviziti. Mogu biti i veliki nastavni materijali za malu djecu. -S-u kući Kuhinjski dekor, model torte, Festival Upotreba, trgovački centri. i umjetničke skice. Osjetljiv oblik, osigurajte njegovu popularnost. -Više ćete koristiti iskustvo zbog savršene izrade ovog modela torte.
Izrađena od premium materijala, torta za simulaciju je osjetljivi i realni ukrasi . lijep i životni dizajn čini ih privlačnijim i inovativnijim djeci Kao poklon, oni će ga voljeti. Oni također mogu biti sjajni nastavni materijali za malu djecu .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji