Kauč ​​na razvlačenje l Oblik Seklica Sofa klizalica STRETEM ELASTIC Udobna kauča Slipcover Stylish Cheaise Sofa za zaštitu namještaja za dnevni Rom Spavaca uredski hotel

Kauč ​​na razvlačenje l Oblik Seklica Sofa klizalica STRETEM ELASTIC Udobna kauča Slipcover Stylish

KM 2.67

Iznos

Popis dijelova :
1 set poklopca na kauč
[Sekcijski kauč na razvlačenje] Naši kauč na razvlačenje sastoje se od 1pc kauč na kauču i 1pc glavnog kauča, samo za Sekcijske sofe kombinirane za 2 dijela zasebno Molimo razlikovati lijevu i desnu specifikaciju kauča prije kupovine.
[Primjenjivo ruč za sofu] kauč na kauču je pogodan za lijevu sekcijsku kauku. Glavni kauč na razvlake pogodan je za jednokratnu sofu s jednom foteljima između 190-270cm / 6,2-8,9ft u dužinu, a kauč na kauču za kaiš pogodan je za kaiš između 210-270cm / 6,9-8,9ft u dužinu.
[Udoban materijal] Sofa klizalica izrađena je od vrhunskog poliesterskog materijala, mekog, rastezljivog, elastičnog, otpornosti na habanje, ne lako se nabora, ne blede, ne piluju i trajno korištenje.
[elastična i ne-klizalica] kauč s klizanjem će 360 ​​stepeni okružiti kauč, uska i glatka, nije lako klizati. Podesive elastične trake učiniće vaš sof s klizanjem i namještajem, ojačati fiksaciju, sigurnu i ne labav.
Protektor nameštaju] l Kauč na nameštaju može zaštititi vaš nameštaj od slučajne prljavštine, prašine i prašine, prašine i Dnevno habanje, savršeno za porodicu sa psima ili mačkama, što će zaštititi vašu novu sofu iz kućnih ljubimaca ili mrlja za decu.
Detaljan opis :
Naziv proizvoda : navlaka za navlake
Ključne karakteristike :
Lako za instalaciju : Naš kauč na razvlačenje izrađen je od meke i visoko rastezljivog tkanina, jednostavan za instaliranje i uklanjanje, dovoljno fleksibilnih da bi se moglo prilagoditi najobičnijim sofe.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Da Vinci Code - Movie Poster
  • Novo

Da Vinci Code - Movie Poster

KM 7.50

Da Vinci Code Style M (2006) Jednostrani, ukrasni zidni poster Print Veličina papira je približno 11 x 14 inča 28cm x 36cm Stanje ove stavke je potpuno novi stanje mente Nema prstena il