Pseurrlt Holiday Home Decor Decrettop Ornament Ostale životinjske ukrasne ukrasne sobe Ukrasni akcenti

Pseurrlt Holiday Home Decor Decrettop Ornament Ostale životinjske ukrasne ukrasne sobe Ukrasni akcenti

KM 8.00

Iznos

Slatke farme životinjske naočare Okvir za kućne kancelarijske ukrase Slatka kreativna naglasi za životinje Okvir za uređenje radne površine Okvir - Karakteristike : [visokokvalitetni okviri za naočale] Ručno izrađeni od prirodnog drveta, izdržljive, lagane težine, Izvrsna izrada i životni vijek Izrada je pažljivi, a modeliranje linije su različite. Neće preuzeti mnogo prostora.
[Najbolji poklon] - Može biti promišljena i jedinstvena opcija na poklopcu. Pogodno za vaš ljubavnik, prijatelje, djecu, kolegu, otac, majku ili migift, i muškarce i žene, voljet će ovaj držač naočala . Može biti promišljena i jedinstvena dizajna] Okviri za životinje naopako, da li držite životinje u svojoj kući? Naši okviri za naočale su vrlo slatki, a svaki put kada ih vidite na stolu, vi ćete i biti sretni!
[čudno i praktično] -Uvijek želim znati gdje su vaše naočale? Ovo je savršeno za postavljanje neuhvatljivog para sigurno na stolu ili noćnom ormariću. Samo stavite svoje naočare na nos ove drvene skulpture i ne morate brinuti da ih izgubite ili grebete na.
[Izvrsni pokloni] - Očeki se mogu dati okviri za ručno izrađene naočale, a poklade za ruke mogu dati vašim voljenima kao pokloni, jer utjelovljuju sinonim za zabavu i funkciju. Izvrsni je i jedinstven poklon za Valentinovo, majčin dan, dan oca, godišnjica, rođendan, konzervatorij ili vjenčanje.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji