Prije nego što se probijete u moju kuću ukrasdoormat kupaonica Dobrodošli na podno vrata

Prije nego što se probijete u moju kuću ukrasdoormat kupaonica Dobrodošli na podno vrata

KM 1.00

Iznos


Sigurni materijali osiguravaju da se radi o članovima porodice prilagođenim koži = Neklizajući, ne blede, upijajući, upijajući, izuzetno izdržljiv i izdržljiv.
Boja : Kao što je prikazano kao poklon, to je sjajan poklon za rodbine i prijatelje tokom odmora. Ne možete propustiti ovaj umjetnički tepih.
Višenamjenstvo u svakodnevnom životu : vrlo pogodan za obitelji, djecu i kućne ljubimce. Možete ih staviti u dnevnu sobu / spavaću sobu za sjedenje, dječje prostirke, mat za kućne ljubimce, dječje igre, ženska joga, čvrsto čitanje, držite podalje od kuće na ulazu, ili čak kao jastuk u prtljažniku automobila. < Br> Karakteristike :
Materijal : Poliester - Lijep dizajn : Serija sretnih umjetničkih tepiha za zdravlje u zatvorenom prostoru mogu se neprimjetno integrirati u sve postojeće ukrase, ali ne samo da izgledaju prelijepo i moderno, već i stvara topla i udobna atmosfera.
Paket uključuje : Specifikacije :
1 × Podna mat
Jednostavno ukrašavanje vašeg kraja. Prekrasne boje stvaraju podebljanu i zasljepljujuću modnu izjavu, a voljet ćete ovaj atraktivan moderni tepih.
Protukliznute : Na dnu se nalaze proklizaće plastične tačkice. Koristite ovaj tepih da biste uljepšali pod i stvorili udobno mjesto za slijetanje.
Veliki šareni uzorci : različiti šareni uzorci ispisani su na površini, što trenutno postaje živahno.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Divlji dečji poster Print Roey Ebert
  • Novo

Divlji dečji poster Print Roey Ebert

KM 2.33

Divlji dečji poster Ispis Roey Ebert (24 x 36) učinilo bi savršen dodatak vašem domu ili uredu ili poklon primatelju Ovaj licencirani likovni otisak reproduciran je na premium teškim pa