Retro stakla vaza ukrasna cvjetna kontejnera vodeni sastavni dio plovila ukras

Retro stakla vaza ukrasna cvjetna kontejnera vodeni sastavni dio plovila ukras

KM 6.00

Iznos

Opis
Ovo je ukrasna vaza sa retro stilom. Lijepa i moda, lijep stil za prekrasnu vazu za tablicu koja uljepšava vaš dom. Odlikuje se kompaktne veličine, bez preuzetog prostora. Jednostavan i jasan izgled, koji je kreativan i jedinstven. Savršeno za ukrašavanje domaćeg, ureda, balkona, popločanog dijela ili radne površine i više!
. Karakteristike
. - Boja : prozirna. - materijal : staklo. - Veličina : O 24. - Vaza je izrađena od visokokvalitetnog staklenog materijala, izdržljiv je i praktičan. - Jednostavan stil čini ga privlačnim ljudima i pogodni su za scenu ukrase ili poklone. - to je savršena cvjetna vaza, koja je pogodna za zelene biljke i cvijeće. - sadrži kompaktne veličine, bez zauzimanja previše prostora. - Pogodno za stavljanje stolova, tablica, prozora, ormarića, ormara kao ukrasa.
Lista pakiranja : 1 x vaza Vaza je izrađena od visokokvalitetnog staklenog materijala, izdržljiva je i praktična . Jednostavan stil čini ga privlačnim ljudima i pogodni su za scene ukrase ili poklone . Savršena je cvjetna vaza, koja je pogodna za zelene biljke i cvijeće. Odlikuje kompaktne veličine, a da ne zauzimaju previše prostora. Za postavljanje stolova, stolova, prozora, police za knjige, ormare kao ukrase.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji