Kartica sa više rupa - dvostruki sloj - Jednostavni ornament za montažu novca - Diplomski sezona Drveni nosač novca

Kartica sa više rupa - dvostruki sloj - Jednostavni ornament za montažu novca - Diplomski sezona Drveni

KM 4.00

Iznos

Opis : Svaki ornament može da stoji sami, postoje dvostruki sloj i višestruke rupe za svako denominaciju novca i istaknuto je da je na vrhu svake ukrase blagoslov reči karte
s tim maturnim novcem Nosilac koji se može ukloniti, morat ćete ga obratite nakon što ga primite, a zatim ga sastavite, neka jednostavna montaža rezultirat će jedinstvenim ukrasom diplomiranja!
izgrađen od borovog drvenog materijala.
visina nosilaca novca. iznosi oko 21,5cm.
Creative Nosilac novca savršen je za vaše nadolazeće diplomirane zabave.
Naziv predmeta : Novac stalak : Materijal : Pirovo drvo
Značajke : Jednostavno sastavljanje, Dvostruki sloj, više rupe
Visina : 21.47 "(približno)
Napomene :
Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja stavka može biti malo drugačija od slike. Molimo vas da se razlikuje razlika u dimenziji zbog različitih ručnih mjerenja.
Paket uključuje :
1 x Novčani stalak (drugi nisu uključeni) svaki ornament može da stoji sami, ima dvostruki sloj i Multi rupe za svakog denominacije novca i vrhunca je da je na vrhu svakog ornamenta blagoslovna reči kartona kartica . sa ovom držačem novca koji se može ukloniti, morat ćete ga naterati nakon što ga primite, a zatim ga sastavite, neki Jednostavna montaža rezultirat će jedinstvenim ukrasom diplomiranja!.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Washington History
  • Novo

Washington History

KM 52.46

Washington History (24 x 36) učinila bi savršen dodatak vašem domu ili uredu ili poklon primatelju Ovaj licencirani likovni otisak reproduciran je na premium teškim papirnim papirom koji