Dagobertniko mini božićna bašta lutka slatka pucnjava duh minijaturna vještica lutka decoion božićna zabava

Dagobertniko mini božićna bašta lutka slatka pucnjava duh minijaturna vještica lutka decoion božićna

KM 0.33

Iznos

Dobrodošli u Dagobertniko trgovinu! Ova se trgovina uglavnom bavi kućnim proizvodima, kako bi dobrodošli Halloween, prodavnice su u prodaji! Hvala na podršci i slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih pitanjaif Želite li više predmeti za PRODATION, molim vas : Kućni proizvodi / Novi dolazak 2023 / Domaći dekor, organizatori, uređaji za božićnu vrtu Lutka slatka lutka za božićnu zabavu : sadrži različite stilove Mini božićne bašte figurice, uključujući različite oblike mini figurica, mogu se kombinovati na Will za susret s vašim božićnim dekomanim potrebama .Unique božićni trodimenzionalni dizajn : Ove mini božićne smole figurice dizajnirane su s trodimenzionalnim oblikom, simpatičnim i živopisnim, klasičnim Elementi. Oni su šareni i simpatični, pogodni za vanjsku baštu u božićnom vremenu.Materijal : Ove mini statua su izrađene od smole materijala sa sitnom izradom. Fino je isklesana, čvrsta i habanje, nije lako izblijediti, zagarantovano dugoročno koristi odgovarajuće : Većina naših minijatura smole je visoka od 1 inča, pogodna za vaše obrtnike i vanjske dekocije. Sa tim vrtnim minijaturama ne treba brinuti o dodavanju divnog Božića u vašu kuću. Koriste se : Možete koristiti ove božićne figurice kao topke za torte, DIY zanate, kablovi za kosu, naušnice, ogrlice ili možete staviti njih na stolu, polici za knjige ili vanjsku vrtu da se denoviraju na vašu božićnu zabavu i dodaju svečana na svoju sobu 1x smola za kreativnost dohvaćanja : DIY projekti omogućuju kreativnost i osobni izraz za pojedince da stvore nešto jedinstveno i prilagođava se vlastitim Okusite.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Prostirke od bjelokosti vune
  • Novo

Prostirke od bjelokosti vune

KM 2.67

2214512822819464 3 x 6 prostirke od bjelokosti od HOMEROOTSCo, napravljeno u Kini Želite li da pretvorite glave svojih gostiju sa nečim što će vam uljepšati vaš dom elegantnom ljepotom

Great Big Canvas
  • Novo

Great Big Canvas

KM 211.44

Great Big Canvas 12x36 Canvas Zidna umjetnost pod nazivom "Autobusni roll : Fort Lauderdale, Florida " Osjećamo da je zidna umjetnost najvažniji aspekt izgleda i osjećaja bilo koje sobe..