1SET kreativna uredska biljka vaza izdržljiva stakla Hydroponic Vase Office Ofornment

1SET kreativna uredska biljka vaza izdržljiva stakla Hydroponic Vase Office Ofornment

KM 1.00

Iznos

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje sa žućne od Joybuy Marketplace-a
. izrađen od premium materijala, staklena cvijeća vaza i stalak su. izdržljiv i izvrstan. Možete ga smjestiti u dnevnu sobu, balkon itd . Pomaže uljepšavanje i pročišćavanje vaše kuće, dobar izbor ukrasa. Osim toga, odličan je poklon poslati svog prijatelja, rodbinu i. funkcije
. - Boja : crna
. - Materijal : staklo, željezo
. - Veličina : 11. - izrađen od visokokvalitetnog materijala, ova hidroponska vaza je izdržljiva i nije lako deformirati. - Fina izrada i dobra tekstura, ova staklena vaza je glatka i ugodna za dodir. - moderan i jednostavan dizajn izgleda, najbolji ukras za vaš dom. - Pogodno za više puta, kao što su ured, kućni namještaj, kućni vrtni, dekorativni i šik. - Ova kreativna vaza može se koristiti kao prekrasan poklon za slanje vaših prijatelja ili porodice.
Izrađen od visokokvalitetnog materijala, ova hidroponska vaza je izdržljiva i nije lako deformirati. | Fina izrada i dobra tekstura, ova staklena vaza je glatka i ugodna za dodir. | Moderan i jednostavan dizajn izgleda, najbolji ukras za vaš dom. | Pogodno za više puta, kao što su ured, namještaj u kući, kućno vrtlarstvo, dekorativni i šik.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji