Party Da Cube Oblik svijeća Silikonski kalupi DIY Gips od gipsanih obrtnih vrata

Party Da Cube Oblik svijeća Silikonski kalupi DIY Gips od gipsanih obrtnih vrata

KM 0.67

Iznos

Značajka :
R
100% potpuno novi i visoki kvalitet
R
. Jednostavan za upotrebu i čišćenje za silikonski materijal. Ova vrsta kalupa za oblikovanje kocke idealan je za sušenim pravljenjem cvijeta. Savršeni alati za vaše DIY zanatski projekte kao što su izrada naušnica, ogrlice. Možete dodati perle, sjaj, boju i slike da biste napravili svoje perle i lako se pušta, gotovi proizvod je jasan i šinljiv. Nakit za izradu koraka :
R
. Sredstvo za oslobađanje kalupa na silikonskom kalupu.Hit epoksid kuvanom vodom, ali ne može dodirnuti vodu.Mix epoksid na odgovarajući omjer.Mix toner u epoksi.Our epoksid u plijesan. PROMETE DO EPOXY COURCIJA. Specifikacija :
R
. Materijal : Silikon
R
.56 ''
R
.97 ''
R
.38 ''
R
.98 ''
R
.2cmx2cmx2cm / 0,79''x0.79 ''
R
. Boja : Clear
R
. Količina : 1 PC
R
. Paket uključuje :
R
. 1 x nakit privjesak za nakit
R
. Molimo dopustite grešku 1-3 CM zbog ručnog mjerenja. Pls provjerite da ne smetate prije nego što ponudite.Due za razliku između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Hvala! 1pcs obliku kocke Svijećkali silikonski kalupi DIY Gips malter za obrtni obrtni kalup. Boja : prozirna. Materijal : Silikon.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Umjetnina opskrba brzini mache- lbs
  • Novo

Umjetnina opskrba brzini mache- lbs

KM 380.00

Umjetni materijal brz mache 4 lbs Teži i čvršći završetak od originalnog, brze mačeve posebno je pogodno za 3D radu i savršen je za sve vaše školske potrebe Dodajte vodu i blistala