Donja bag s rupama PU kožna kukičana torba s motkom kabine za jastuk za oval tamki za izradu DIY torbe

Donja bag s rupama PU kožna kukičana torba s motkom kabine za jastuk za oval tamki za izradu DIY torbe

KM 2.33

Iznos

Molimo vas da ste primijetili da ovaj predmet prodaje SOAARS sa Joybuy Marketplace Da li vam smeta da vam je torba uvijek ispuštena i ne može se postaviti na zemlju? Evo, pomoći ćemo vam da riješite ovaj problem. Ova dno kukičane vrećice može se koristiti kao ručno pletena kukičana dodatna oprema za DIY torbe. Uz pomoć toga, vaša torba se može čuvati u prekrasnom obliku . -Kolor : Kao što je prikazano. -Materijal : PU koža. Korištenje PU kožnog materijala, ovaj jastučić za oblikovanje vreća je meka, udoban, otporan na habanje i može se koristiti duže vrijeme . Ova vreća donjeg obruba ima više rupa i četverokraki dizajn noktiju, koji se mogu lako kukirati . jednostavno i Predivan ovalni oblik može se podudarati s raznim diiy torbima i elegantan je dodatak vašoj torbi. Dovoljno za podršku dnu vaše torbe i zadržati ga u lijepom obliku. Korištenje PU kožnog materijala, ovaj jastučić za oblikovanje torbi je mekan, udoban, wearsistant i može se dugo koristiti. Ova barža za oblikovanje vreća ima više rupa i četiri dizajna noktiju, koja se može lako kukirati. Jednostavan i prekrasan ovalni oblik mogu se podudarati s raznim DIY torbima i elegantan je dodatak vašoj torbi. Uz pravilne rupe veličine, ova baž donja baza odgovara raznim finim predivama, pamučnim užadima, debelim pletenim nitima.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Okrugli ormarići za ladicu ormara
  • Novo

Okrugli ormarići za ladicu ormara

KM 0.67

Bukovske igle napravljene za izgradnju jakih drvnih zglobaPlični nosači za dobru distribuciju ljepila duž cijele duljine, eliminirajući zarobljeni zračni Naziv proizvoda : Drveni mozak.

Valovita 12in osoba
  • Novo

Valovita 12in osoba

KM 1.00

Karakteristike 12 inča Osobama osigurava industruju visokokvalitetni materijal Sexcellent kvalitet SKU : ZX9 EDRE37899 Karakteristike valovitog 12 inča Osigurano zadovoljstvo Proizvode vi