Jorgani i ptice i ptice DIY 5D dijamantski slikanje po broju kompleti pune dijamantske slike kit kit kristal rhinestone vezenje u umjetnosti zidna dekor boja 12x

Jorgani i ptice i ptice DIY 5D dijamantski slikanje po broju kompleti pune dijamantske slike kit kit

KM 5.50

Iznos

HD platno : Visoko jasno platno za štampanje je vodootporno i ima čak i teksturu, sama uzorka ima ljepljivu pozadinu i plastičnu zatuvremenu za zadržavanje slike ljepljive, tako da se čuva, tako da vam je dragovi zalijepite, tako da vam je lako dovršiti slikuBetters Diamonds : Napravljeno sa 100% epoksidne smole za bogatiju, višestrukih boja, nikad ne blijedi, slikanje punih brilijanata za bušenje je lakše i ljepše od križanja. Package uključuje sve alat : ispisano HD ulje, dovoljno dijamanata, ljepilo, dijamant Točana olovka, tray.Unique i modni dizajn : Ako mislite da je ukras vaše kuće obična i ukorit, naši setovi za dijamantne ubode u popremu bit će jedan od najboljih slika za vas, ove crtežne reznice će napraviti vašu sobu za izbor, Spavaća soba i druga mjesta koja treba više vivificirati.enjoy diy zabave : Ovo nije samo ornament, već vam omogućava da se opustite i poboljšate samopouzdanje i izdržljivost svog djeteta. Dijamantni umjetnički setovi omogućava nam da se ponovo pokrenemo iskriva kreativnosti. Metalni lim za zidanje na limu za retro željeza. Tin znak Vintage zidni poster. Art Metal Poster Retro Vintage.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Okrugli ormarići za ladicu ormara
  • Novo

Okrugli ormarići za ladicu ormara

KM 0.67

Bukovske igle napravljene za izgradnju jakih drvnih zglobaPlični nosači za dobru distribuciju ljepila duž cijele duljine, eliminirajući zarobljeni zračni Naziv proizvoda : Drveni mozak.