Muške vodene cipele plivaju na surfanju aqua vodene cipele Brze sušenje vodene cipele bez klizanja Aqua tenisice muškarci žene izdržljive vodne cipele

Muške vodene cipele plivaju na surfanju aqua vodene cipele Brze sušenje vodene cipele bez klizanja Aqua

KM 7.00

Iznos

Specifikacije : Gornji materijal : poliester. Jedini materijal : guma. Boja : kao emisija na slici. Paket uključen : . 1 par vodenih cipela. Udobna tkanina : gornja je glatka i proteže se od ronilačkog materijala sa prozračnim i brzom suhom mogućnostima. Kao čarape, čini se da se osjećate sjajno i ugodno u nošenju. Naše vodne cipele su lagane i komprimirajuće, zaista zgodno za nošenje kada izlazite . Jedinstveni dizajn : Staklo cipele Dizajnirani bi se brinuli za vaše gležnjeve. Jedinstveni jedini dizajn na osnovu ergonomski oblikovanog koji ima dobre performanse u jastuku koji štiti vaš prst od šokantnog. Sigurnost : potplati su izrađeni od gumenih materijala i ne-klizanja, a ne-kliznu otpornost, a obično se koristi za izradu sportskih cipela. Može zaštititi vaša stopala od vruće plaže. Posebno za porodične izlete! Uživajte u svom odmoru sa porodicom : Naše super lagane aqua cipele / vodene čarape, lako se obavljaju za ljetni odmor za putovanja sa porodicom. Ne zaboravite da podijelite sreću sa prijateljima . Ljubazno se bilježi : .S različitih računara prikazuju boje drugačije, boja stvarne stavke može se malo razlikovati od gore navedenih slika.Choose svoju veličinu koja odgovara duljinu stopala. Molimo ostavite laganu promjenu dimenzije zbog različitih mjerenja.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Geo Womens D Gelsa kožne sandale
  • Novo

Geo Womens D Gelsa kožne sandale

KM 3.33

Uložak : Sintetic Outsole : koža, perforirana tehnologija : vodootporna membrana Greabljivost, jute konop detaljnice Heeldesign : Logotip, teksturirani : Podesiva kopča 100% pomiješano..