Meihuida božićne cipele za bebe crtane visoke cijevi protiv klizanja Početna Dječaci Djevojke Učenje cipela za hodanje

Meihuida božićne cipele za bebe crtane visoke cijevi protiv klizanja Početna Dječaci Djevojke Učenje

KM 6.75

Iznos

Zašto birati naše cipele za bebe?
Vlakna se koristi za pravljenje ovih mekih potplata, samo prave prve cipele za bebe. Profesionalni krojači čine svaki par cipela ručno, obraćajući pažnju na detalje. Svaka mama bi bila rado dobila novi par mokasina. Ovaj elastični dizajn cipela lako je skinuti i staviti na nošenje. Cipele su lijepe, lijepe, svestrane i sposobne da odgovaraju raznim različitim odjećom. Veličina (inča) t t
. 0-6 mjeseci Tinner Dužina : T4,33
. 6-9 mjeseci Tinner Dužina : T4. 9-12 mjeseci Tinner Dužina : T5. Specifikacija
. Materijal : poliester
. Stil : Ležerni
. Uzorak : patch color
. Debljina : srednja
. Sezona : jesen / proljeće
. Spol : Unisex
. Paket uključujući. 1 par cipela visokokvalitetni materijali : cipele za bebe su meke, prozračne i udobne cipele, svjetlo i fleksibilne, podržavajuće pokretanje feelda. Baby voli prekrasne cipele za jelo . mekani dizajn : đon je protuklizni i vrlo siguran, u crtanom božićnom obliku, visokoj cijevi i patch boji, lijepa i modna, vrlo pogodna za mala stopala. Čarapa za dom dizajnirana je posebna za novorođenčad . Lako trošenje : Ovaj softverski dizajn cipela je jednostavan za skidanje i stavljanje prilikom nošenja. Elastična vrha je lako koristiti djeca . Svestran : Cipele su lijepe, prekrasne, svestrane, sposobne da odgovaraju raznim različitim odjećom, poput haljine, majice, mirovanja, stabilnih pribora : The Stabilni pribor : cipele za stabilnost : The Toddlers Cipele Na nogama vaše djece su vrlo čvrste i stabilne.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Gakvbuo Stavke za čišćenje sve
  • Novo

Gakvbuo Stavke za čišćenje sve

KM 0.67

Napomena : Uporedite detaljnu veličinu s vama prije kupovine! ! ! Uporedite veličine sa sličnom odjećom, preporučite kupujući jednu veličinu veću nego inače! ! Tabela veličina : ..