HAWEE GIRLSE LEPOSNI PROZORINI RHEINSTONI KUTNI LEGTFLY FLIP-FLOP SHOPE JW Veličina 7,5-13.5

HAWEE GIRLSE LEPOSNI PROZORINI RHEINSTONI KUTNI LEGTFLY FLIP-FLOP SHOPE JW Veličina 7,5-13.5

KM 7.00

Iznos

Dobrodošli u Hawee, uglavnom imamo djevojke haljine i cipele, povremeni ili povremeni Veličina ove cipele kreće se od američkog djeteta 7,5 u američke žene 7 za djevojčice i djevojčice mališana. Ima li linsole cipele prilagođene kožnim kožnim cipelama i udobnu izdržljivu gumenu potplatu. Ovo ljetne cipele jednostavno su lijepe i nikakve druge riječi ne mogu reći o tome. Cipele su visoko kvalitetne i udobne. Ova flop-flops ostaju na vašoj nozi i neće se spustiti jer ima elastični pojas gležnjeva. Granica cipela u unutrašnjosti je rešetkasto i to će izgledati tako lijepo pod svjetlom. Najviše privlačna karakteristika je prozirni maslac koji leti na gornjem dijelu cipela. Možda ćete osjetiti šumu, ELF-u i prirodu i osjećaj prirode gledajući ovu cipele . Broj na cipelama je europski broj veličine cipela. Ako imate bilo kakvih pitanja ili povratnih informacija, naša služba za korisnike odgovorit će vam u roku od 1 radnog dana . Ono što primite : . Lijepa i čvrsta kutija / vreća i par cipela unutar . Dužina uložaka cipela mora biti duža od vaše dužine stopala kako biste bili udobni. Ako je dužina stopala veličine 5, odaberite cipelu veličine 5,5 . Lid veličine cipela zasniva se na dužini uložaka cipela. Trčit će male ako odaberete iz svoje stopala. Ako vam se sviđa ova stila cipela i treba vam hitno, dok se ovaj par neće dostaviti do tada, provjerite naša slična obuća ispunjena u našoj trgovini.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ženska voyageur mid čizma
  • Novo

Ženska voyageur mid čizma

KM 3.33

Značajke željne ženske voyageur srednje čizme Vodootporna Nubuck kožna i prozračna mrežasta Gornja Izmjenjiva metatomska dvostruka gustoća EVA stopala Torzijska stabilnost ESS SHANK.

Ponude za zimske čišćenja
  • Novo

Ponude za zimske čišćenja

KM 12.39

Kontrastne cipele sa niskim bojama Kontrastni ubode cipele s ravnim petom za cipele za snijeg Wone : Budući da različiti računari prikazuju različite boje, stvarna boja može biti malo d