Hirigin Baby Girl Boy Winter Cipele Solid Color uzorak Sliper Početna Čizme

Hirigin Baby Girl Boy Winter Cipele Solid Color uzorak Sliper Početna Čizme

KM 10.99

Iznos

Zimske cipele za djecu za bebe, uzorak pune boje Plišani hem dekor papuča Kućna upotreba čizme koje se ne klize Prijateljski savjeti :
. Molimo ljubazno dopustite razliku od 2-3% prema ručnom mjerenju. Molimo provjerite mjernu kartu pre nego što kupite predmet. (1 inč = 2,54 cm). Imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Specifikacije :
. Materijal : guma + plišano + pamuk
. Boja : siva / ljubičasta / ružičasta / smeđa
. Uzorak : pune boje
. Opcija veličine : 14-15 / 16-17 / 18-19
. Cipele Unutrašnja dužina : 14/15 / 17 cm (5,51 * 5,91 * 6,69 ")
. TIP Artikl : Cipele
. Sadržaj paketa :
. 1 * par zimskih cipela
. Obećanje :
. Ako proizvod ima kvalitetne probleme, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da riješite materijal : izrađen od visokokvalitetne gumene gume + plišane + pamučne krpe, meka i ugodno za nošenje , prozračan, izdržljiv i ne deformiran . Jedini prihvaća ergonomski dizajn, koji je vrlo gust i vodootporan, pruža podršku za nogu i ima čvrstu boju, dizajn bez uzoraka . Veličina : 14-15 / 16- 17 / 18-19 u tri veličine za vas, pogodan za dječake, djevojke i bebe. Slatki stil čvrstih boja može zamotati noge vašeg djeteta. Aplikacija : Topla za bebe su pogodne za bilo koju scenu kod kuće, pogodne za Nošenje kod kuće ili za izlet, zabave, školska habanje .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ženska baffin ledena snježna čizma
  • Novo

Ženska baffin ledena snježna čizma

KM 24.00

Ocijenjeno da bi se nastupilo u najhladnijim okruženjima na zemlji i testirani u stvarnom svijetu (RWT) na sjevero i južnom stupu, ledeno polje obavlja besprijekorno pod najzahtjevnijim uv