Papuče za žene i muškarce, memorijska pjena Fluffy Meko topli klizanje na kućnim papučama, protiv klizanja ugodno pliša za unutarnju vanjsku opremu

Papuče za žene i muškarce, memorijska pjena Fluffy Meko topli klizanje na kućnim papučama, protiv klizanja

KM 3.00

Iznos

Opis proizvoda Papuče za žene i muškarce, memorijska pjena Fluffy Meko topli klizanje na kućnim papučama, anti-klizanje ugodnim plišanjem za unutarnju vanjsku opremu. Udoban gornji : Ove kućne papuče imaju prozračan pleteni dizajn koji ćete pronaći zimske papuče tako slatko. Skinite noge u plišane papuče za potpuno novo iskustvo noseće. Bilo da se nose čarape ili bosih nogu, porodični papuče će vam držati noge udobne i tople . Uloge za pjenu visoke gustoće : guste memorijske pjene ulozi sa toplim papučama, a spužva pruža vrhunsku udobnost i čini vrhunsku udobnost i čini vrhunsku udobnost i čini vrhunsku udobnost i čini vrhunsku udobnost i stvara vrhunsku udobnost i stvara Osjećate se kao da hodate mekom oblakom . Neklizajući izdržljivi potplat : Donji neklizni potplat je izdržljiv, neklizajući jedini je odličan izbor i u zatvorenom i na otvorenom, savršeni za spavaću sobu, habaju obiteljske papuče , Uživat ćete uživati ​​u porodičnom vremenu. Obitelj trebaju : par toplog papuča za donošenje topline u vašu porodicu. Razgovarajte u marku porodicu u vašem životu i dajte im umornim nogama ostalo koje zaslužuju. Sreća započinje par papuča kod kuće . Paket uključen : . 1 papuče za žene i muškarce. Zbog svjetla i zaslona, ​​boja predmeta može biti malo drugačija od slika .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ženska sandala za sandale
  • Novo

Ženska sandala za sandale

KM 2.00

Kliknite da biste otišli u našu trgovinu za više popusta : Gulas CoLTD Ženske ručne sandale bez ledenih modova na blok peta modne ležerne papuče otvorene cipele cipele cipele cipele..