Kreativni festival rukopis čestitka čestitke Blassing poruke kartice

Kreativni festival rukopis čestitka čestitke Blassing poruke kartice

KM 3.88

Iznos

Opis
Ova čestitka je lijepo dizajnirana i može se koristiti za razne tematske festivali i zabave. Jednostavan i topli dizajn čini da se ljudi osjećaju ugodno. Lako vam može pružiti jednostavniji i lakši način za izražavanje zahvalnosti i blagoslova. funkcije
. -Materijal : papir. - ruka se osjeća prirodnim i glatkim, a boja klasična. Izrazite iskrene pozdrave putem ove kartice. -Sve su izrađeni od papira visokog klase, siguran i izdržljiv, mogu se koristiti duže vrijeme. -Sa li je izvrsno zanatstvo lako pisati i koristiti i može dobro zadovoljiti vaše potrebe. -Prodajne kartice mogu se široko koristiti u raznim tematskim strankama, festivalima i rođendanima. -Pričible za ljubitelje, kolege, prijatelje, stvaranje iznenađenja i ekspresne pozdrave.
ruka osjeća prirodno i glatko, a boja klasična. Izrazite iskrene pozdrave putem ove kartice . Svi su izrađeni od visokoklasnog papira, sigurnog i izdržljivog, mogu se koristiti duže vrijeme. Čestitke se mogu široko koristiti u raznim tematskim strankama, festivalima i rođendanima. Pogodno za ljubitelje, kolege, prijatelje, za stvaranje iznenađenja i ekspresne pozdrave.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji