Noć vještica Halloween Creative Funny Jacquard mandarinske patke pamučne čarape srednje rukave čarape zelene boje

Noć vještica Halloween Creative Funny Jacquard mandarinske patke pamučne čarape srednje rukave čarape

KM 2.67

Iznos

Molimo Vas da je primijetilo da ovaj predmet prodaje Yuanyi iz Joybuy Marketplace Veličina : Jedna veličina Jedinica : 20cm / 7.87 '' Visina čarape : 16cm / 6.30 '' Halloween Creative Funny Jacquard Mandarinske patke pamučne čarape Srednje čarape za rukave
Karakteristike : [Heel etikete] Čarape za gledanje, sa jastukom na peti, koja uvelike pomaže u suprotnosti sa plikovima i kontaktom za cipele Abrazije. Jednostavan za stavljanje i poletanje.
[Jastučića SOLE] Pamučne čarape, podstavljene potplate, nagne i dodatne udobnosti, uz pružanje osjećaja lakoće, smanjenje udara i trenja. ] Elastična nož luka je odličan dizajn za MMEN-ove sportske čarape, koje čuvaju čarape na mjestu, čvrsto i udobno komprimirane kako bi se osiguralo neklizajuće trčanje čarape ojačavaju petu i nožni prsti za pružanje dugotrajne trajnosti. Y-u obliku pete oblikova prirodnu čašu oko pete kako bi odgovarala nogama.
[Dame sportske čarape] Ženska rebrasta manžetna čarape, vrlo pogodna za trčanje, hodanje, tenis, teretana, trening , biciklizam, vježba, svakodnevno trošenje dana itd.
Halloween Creative Funny jacquard mandarinske patke pamučne čarape srednje rukave čarape
materijal : pamuk
boja : kao što se slika prikazuje, (zbog Razlika između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Rejuva Houndstooth HG Screesion Socks
  • Novo

Rejuva Houndstooth HG Screesion Socks

KM 7.20

Suptilan i sofisticiran, ovaj houndstooth je zauzet putnici moraju! Nosite iz poslovne klase ravno u zadružnicu, niko neće znati da i obnavljaju noge sa kompresijom Sadrži van crnu bazu p