Geroge mini brijač prijenosni električni pogon za brijač putni električni brijač džep električni brijač punjivi mini brijač muškarci brijanje brade

Geroge mini brijač prijenosni električni pogon za brijač putni električni brijač džep električni brijač

KM 3.33

Iznos

Mini brijač prijenosni električni brijač 2023 Nadogradnja električni brijač džep električni brijač punjivi mini brijač bradavi brava
Značajke :
【Pokretačice putni električni brijač】 Mala veličina, možete ga lako ući u džep traperice i nositi ga sa tobom Aluminijumski karoserija, neklizajući, izdržljiv i udoban. Pogodno za zračno putovanje, poslovno putovanje, ured, automobil, kampiranje i još mnogo toga.
【Širok raspon primjene】 brijanje, uklanjanje nogu, pazuha kose, kose na grudima, kose, kose, itd. Samo mini prijenosni električni brijač može se pobrinuti za muškarce i žene.
【Prijenosni električni brijač】 6 ivica oštro rotirajuća ručica od nehrđajućeg čelika, u tvrdom bradu, 0,1 mm tanka od nehrđajućeg čelika, dvostruko prstena 3 D mrežaste mreže, povećava se Glasnoća za brijanje, plutajuća zakrivljena površina glatko uklapa u kožu, čistu kosu iz korijena.
【precizno brijanje】 Brzina motora je čak i 6600 RP, koja je udvostručila obične električne brijače, a za brijanje je precizno i ​​sigurno. Čak i u slučaju male snage, brzina motora može se stabilizirati, učinkovito spriječiti bradu da se zaglavi u brijaču i realiziraju bolove od brijanja.
【Brzo punjenje】, dijelovi podrške (tijelo se ne može prati). Mikro-vibracijski bas motor, kontinuirana snaga, brza brzina i niska buka.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Muškarci brada četkica
  • Novo

Muškarci brada četkica

KM 6.00

Opis i karakteristike : Ova četkica brade Boarske čekinje savršena je za muškarce, što može pomoći u uklanjanju dlake ili brada, dovodeći im prekrasan dotjecaći iskustvo Izrađen od