Udobnu vodootporna memorijska pjena za biciklističke sjedalo za jastuke sa reflektivnim

Udobnu vodootporna memorijska pjena za biciklističke sjedalo za jastuke sa reflektivnim

KM 0.33

Iznos

Udobnu vodootporni jastuk za pjenu za bicikle za unutarnje / vanjske bicikle sa reflektirajućim trakama
Opis :
Jastuci za bicikle su pogodne za većinu vrsta bicikala i lako se sastavljaju Jastuk za bicikle izrađen je od visokokvalitetnih materijala za značajno poboljšanje udobnosti za vrijeme u zatvorenom i vanjskom jahanju. Integrirani dizajn zadnjeg svjetla i sjedala je elegantan, udoban, privlačan i prikladan, osiguravajući sigurnost vas i vaših najmilje!
Udobni jastuk za bicikle napuni se zadebljanim raširenim pjenom za čišćenje i zadebljanih Površina jastuka sjedala za bicikle je PVC koža otporna na habanje. Izdržljiv, ugodan za dodir, dobru elastičnost, vrlo meka, može bolje zaštititi stražnjicu! Pozdravite se na bol i uživajte u biciklizmu sada.
Ergonomics, dvostruki izvori i šuplji prozračni dizajn - nema boli ili nelagode kada jašu velike udaljenosti! Uzak prednji dizajn naših biciklističkih sjedala omogućava bedrima da se slobodno kreću tokom vožnje bez trljanja bedara. Dvostruko-opružni antivibracijski gumeni kuglični ovjes montiran je ispod biciklističkog sjedišta, što je stabilnije, ima snažan efekt apsorpcije udara i bolji efekat zaštite. Sa šupljim dizajnom, pojačava prozračnost.
Bright Crveni uređaj upozorenja s vodootpornim i svijetlim stražnjim svjetlosnim dizajnom - jahanjem noću ili kad pada kiša je privlačnija i sigurna! Biciklistička sjedala pružaju veću sigurnost tokom biciklizma.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Industrija devet a stabljika, - kreč
  • Novo

Industrija devet a stabljika, - kreč

KM 282.94

Djelatnost devet A35, (350) 32 mm Lipe 7075 Domaćinski aluminijum je obrađen, anodiran i sastavljen u Sjevernoj karolini 180 stupnjeva za pričvršćivanje od nehrđajućeg čelika M5 v

Mountain Bicicy zadnje sjedalo Spužva
  • Novo

Mountain Bicicy zadnje sjedalo Spužva

KM 23.00

Opis Ovaj jastuk zadnjeg sjedala izrađen je od kože, što osigurava i udoban osjećaj Ergonomski dizajn savršeno se uklapa u kukove, neće uzrokovati više boli ili stresa na bokove...