Bicijske farove velike svjetline vodootporna crna ručica LED električni bicikl prednje svjetlo za napolju

Bicijske farove velike svjetline vodootporna crna ručica LED električni bicikl prednje svjetlo za napolju

KM 2.00

Iznos

Opis : Sadrži rotirajuće dizajn, omogućava vam podešavanje ugla kao što vam treba Budući da je kompaktna i lagana, dodaje manje pritisak na vaš bicikl kako biste se lako vozili. Možete lako instalirati glavu za biciklističko svjetlo, jer je anti-hrđa, anti-korozija, vodootporan i anti-šok.made od plastike i metala, to je čvrsta i lagana. Dužina glave za bicikle je 6,3cm, a širina je 4,6cm.it je pogodna za brdski bicikl, električne bicikle, bicikle itd. Plastika, metalna metala : Vodootporna, kompaktna instalacija : Dužina : 6.3cm / 2,48 "(približno) širina : 4,6 cm / 1,81 " (približno) Napomene : Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boju predmeta Može se malo razlikovati od slika. Dopustite da se lagana razlika dimenzija zbog različitog ručnog mjerenja. Package uključuje : 1 x boljice za glavu biljne farove vodootporne, lagana instalacija, kompaktna. Sportska oprema Biciklistička oprema za bicikle Svjetla i reflektori. Napravljen od plastike i metala, to je čvrsta i lagana . Dužina glave za bicikliste je 6,3 cm, a širina je 4,6 cm . Pogodan je za brdski bicikl, električne bicikle, bicikle, preklopne bicikle, bicikle itd.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Uticaj 19 Gravitacija neiza
  • Novo

Uticaj 19 Gravitacija neiza

KM 370.00

Opis proizvoda Teltimate 20 "suđenja koji se ne mogu kupiti novac Sadrži lagani 3 komada okvira za krutost Ovaj senicycle neće propasti! Okvir je napravljen sa 6061 T6 aluminij.feature :

TRIAD CIVERRACY PHEELS
  • Novo

TRIAD CIVERRACY PHEELS

KM 0.33

Na prvi pogled točkovi zavjere mogu izgledati kao tradicionalni govorni točak, ali to čini dosta zavoja Dizajn sadrži složene CNC obrade za smanjenje težine svakog progovora i dodane s