Road Bike stražnji remen za stražnji derailleur - Vodič za leguru za biciklizam aluminijum

Road Bike stražnji remen za stražnji derailleur - Vodič za leguru za biciklizam aluminijum

KM 20.00

Iznos

Specifikacije :
Izrađen je od kvalitetnog materijala, izdržljivog za upotrebu, što vam može ponuditi bolje biciklističko iskustvo. Anodizirani CNC obrađeni biciklistički točak u potpunosti je zapečaćen ležaj za središnje vijke. Odgovara gotovo svim brdskim biciklom od 11t / 13t. Molimo odaberite istu veličinu s originalnom remenicom. Ako ne potpuno isto, odaberite manji tip, nikada ne birajte veći od originalnih. Naziv predmeta : Derailleur remenik
. Materijal : aluminijska legura, keramički ležaj
. Veličina instalacije : 4/5 / 6 mm Osovina
. Značajke : Fina izrada, izdržljiva, jednostavna za instaliranje
. Veličina : 11 T : Prečnik : 41mm / 1,61 ", 13t : Prečnik : 49mm / 1,93" (približno)
. Napomene :
. Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja predmeta može biti malo drugačija od slika. Molimo, molimo molimo da se razlikuje razlika za dimenziju zbog različitih ručnih mjerenja. Paket uključuje :
. 1 x remenica Derailleur
. 2 x reduktor Izrađen je od kvalitetnog materijala, izdržljive za upotrebu, što vam može ponuditi biciklističko iskustvo . Anodizirani CNC obrađeni biciklistički kotač ima potpuno zapečaćen ležaj za Center Bolt Derailleurs . Odgovara gotovo svim brdskim biciklom od 11t / 13t . Molimo odaberite istu veličinu s originalnim remenicama .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Uticaj 19 Gravitacija neiza
  • Novo

Uticaj 19 Gravitacija neiza

KM 370.00

Opis proizvoda Teltimate 20 "suđenja koji se ne mogu kupiti novac Sadrži lagani 3 komada okvira za krutost Ovaj senicycle neće propasti! Okvir je napravljen sa 6061 T6 aluminij.feature :

Motul C lanac Lube Put 9.3oz
  • Novo

Motul C lanac Lube Put 9.3oz

KM 1.33

Vrsta upotrebe : ; Sve vrste lanca : Standardno i sa Oprstenom, Xprstenom, Zprsten; Ulični motocikli, GoKarts; Posebno preporučuje se za vrlo brze motocikle; Put motul lanca lube se pridr�