INTEPEP QUICK-N-EZ Dvostruka vuča iza biciklističke prikolice za mališane, djeca, pretvara se na kolica, jogger, 2-in- conopy, univerzalna spojnica za bicikle, sklopivi okvir, prikolicu za više boja

INTEPEP QUICK-N-EZ Dvostruka vuča iza biciklističke prikolice za mališane, djeca, pretvara se na kolica,

KM 99.97

Iznos

Nema kraja svestranim iskustvima koja vas čekaju sa prikolicom za natezače Što god možete pomisliti da je moguće sa natezemcem. Vaša sljedeća avantura samo se vozi. Uzmite svoju djecu zajedno sa vožnjom sa natemenom brzom N-EZ dvostrukom nosačem biciklističkih prikolica za bicikl. 16-inčne pneumatske gume sa oblikovanim naplatcima pružaju performanse, sigurnost i bezvremenski stil. Kabel sa pet točaka osigurava da su vaši jahači zaštićeni u režimu vučnog i kolica. Dizajn sklopivog okvira i točko za brzo otpuštanje čine za brzu i jednostavnu sklopu, skladištenje i transport. Dizajniran da zaštiti vaše dijete iz elemenata, 2-in-1 nadstrešnicu sadrži i ekran za greške i vremenski štit sa prozorom za stražnji otvor. Ovaj prevoznik djeteta za vuču odgovara većini stilova bicikala zahvaljujući svestranom biciklu spojnica. Maksimalna limita težine je 80 kilograma (dva djeca od 40 kilograma) sa dodatnih 12 funti u prostoru za odlaganje stražnjeg sjedala. Potrebna je neka skupština.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Uticaj 19 Gravitacija neiza
  • Novo

Uticaj 19 Gravitacija neiza

KM 370.00

Opis proizvoda Teltimate 20 "suđenja koji se ne mogu kupiti novac Sadrži lagani 3 komada okvira za krutost Ovaj senicycle neće propasti! Okvir je napravljen sa 6061 T6 aluminij.feature :