Hyundai Veracruz 2010- Sahara Brončana metalik XDB jednostepena automobilska boja OZ boca sa četkom u poklopcu

Hyundai Veracruz 2010- Sahara Brončana metalik XDB jednostepena automobilska boja OZ boca sa četkom

KM 0.67

Iznos

Napravljen upotrebom računarskog upravljanog opremom za miješanje u OE šifri u boji, koristeći najkvalitetnije nijanse i veziva, te upakovane u bočicu od 1 oz za četkicu sa likovnom četkom Savršeno za male dotične uspone, stijene ili ogrebotine. Boja je jednostavna i brzo sušenje. Svaki komplet sadrži jednu bocu od 1 oz na četkicu od jednostepene boje pomiješane pomoću OE formule za vaš automobil ili kamion. Nije potreban jasni / gornji kaput. • Jednostavno nanošenje Jednostepene boje u boci od 1 scene u 1 oz. • Boja četkice na priloženoj testnoj kartici za provjeru utakmice boja prije nanošenja. • Upute su uključivale Hyundai. 2010; 2011; 2012. Sahara bronzana metalik. 1 OZ četkica za bocu sa jednom poenom. 1 FINE četkica aplikatora.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 2.67

Napravljen od premium materijala, izdržljive i oštećenja kotača Ovaj stezaljka za mjenjač guma je jednostavna i zgodna dizajna, jednostavna za rukovanje i pogodno za većinu naplataka..

Digitalni deflator gume
  • Novo

Digitalni deflator gume

KM 19.50

KICHASS digitalni deflator guma Super brzo deflacija brže nego ikad da vas prije izvuče na stazu Jednostavno priključite deflator, povucite jezgru ventila i uvijte kako biste pustili da s