Digitalni deflator gume

Digitalni deflator gume

KM 19.50

Iznos

KICHASS digitalni deflator guma Super brzo deflacija brže nego ikad da vas prije izvuče na stazu Jednostavno priključite deflator, povucite jezgru ventila i uvijte kako biste pustili da se zrak izvuče. Ispuštajući gume sprječava oštećenja i minimizira utjecaj na trag. Prikaz lako čitanje olakšavajući izlazak iz putovanja i istražiti na otvorenom. Ovaj prikaz čini mnogo lakšim za tumačenje analognih deflatora. Višestruka jedinica zaslona Proriranje izvan pretučenog staze nikada nije bilo lakše. Bilo da je to vaš prvi ili peti put van terena, digitalni ekran je jednostavan i jednostavan za korištenje.Battery Indikatonitor s lakoćom vaše baterije s lakoćom i tačno znajte kada je vrijeme da zamijenite baterije. Dajući vam samopouzdanje u svoju opremu. Visokokvalitetni materijali Mesing otporan na koroziju stvara trajni alat koji će trajati duže u grubim australijskim uvjetima. Mala lagana torbica Prikladna torbica drži vaš deflator uredno odliven. To je savršena veličina za džep vašeg vrata, rukavica ili središnja konzola. Digitalni deflator gume.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 1.33

Široko nanošenje savršeno dizajnirano za uklanjanje površine automobila i popravke oštećenja i tuče, pogodno za popravak udubljenja svih vrsta ravnog metala, auto metala i hladnjaka J

Modul za opremu predmeta
  • Novo

Modul za opremu predmeta

KM 2.67

Napravljen od premium materijala, izdržljive i oštećenja kotača Ovaj stezaljka za mjenjač guma je jednostavna i zgodna dizajna, jednostavna za rukovanje i pogodno za većinu naplataka..