Poklopac za zaštitni zaštitni udar udarca Otkriveni buds airtags rukav otporan na habanje

Poklopac za zaštitni zaštitni udar udarca Otkriveni buds airtags rukav otporan na habanje

KM 1.00

Iznos


Karakteristike :
. 100% potpuno novi i kvalitetan
. Visoka elastičnost, apsorpcija šoka i protiv pada, bez povrede vašeg uređaja. Može se oprati i koristiti dugo kao novo bez blještava ili žutanja. Nema potrebe skinuti poklopac, a može se naplaćivati, što je vrlo zgodno. Materijal je pun, debljina je umjerena, zaštita fit, visina je konzistentna, performanse protiv pada je jača. Zaštitni poklopac izrađen je od materijala velike čvrstoće, ne lijepljenja otisaka prstiju, ne lijepljenja za prašinu i otporno na prljavštinu. Paket uključuje :
. 1x rukava za slušalice
. Specifikacije :
. Materijal : silikon
. 5,5x8,4x3,6 cm / 2,28x3. Boja : crna / crvena / bijela
. Primjenjivi modeli : Kompatibilan je s beats-studio pupoljcima / Airtags
. Napomena :
. Molimo vas da omogućite greške 1-2cm zbog ručnog mjerenja, provjerite da ne smetate prije nego što naručite. Zbog razlike između različitih monitora, slika ne može odražavati stvarnu boju predmeta.
visoke elastičnosti, armatura od udara i protiv pada, bez povrede vašeg stroja. Novo bez blještava ili žutenja . Ne trebate skinuti poklopac, a može se naplaćivati, što je vrlo zgodno.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

C2G Trulink Audio pojačalo
  • Novo

C2G Trulink Audio pojačalo

KM 41.49

Nesretno je, ali istina lekcija bi mogla biti izgubljena na studentima ako imaju problema sa sluhom instruktora Uz Trulink audio pojačalo za učionice studenti će ostati pažljivi i bolje