Testera rupe, rupa pila, rezač za premazivanje

Testera rupe, rupa pila, rezač za premazivanje

KM 59.99

Iznos

Značajka : 1 Ovaj je proizvod izrađen od materijala, a njegova sečiva je i izdržljiva. Širok raspon primjena, pogodan za mramorni, beton, umjetni kamen itd. Visoko efikasno dizajn ovalnog čipa rupa je pogodnije za ispuštanje čipova, a otpornost na rezanje je mala. Bušilica za lemljenje može se ugraditi na radi električnih bušilica i bušilica, vrlo praktičnim. Ovaj otvor za mermerni otvor je vrlo jednostavan za rastavljanje i instaliranje i prikladan je za upotrebu. Stanje : 100% Potpuno novi TIP Art.- Tip : Bušit Bitmaterial : Proces : Promjer lemljenja : Pribl. Promjer 25 mm / 1 Inhandle : cca.6incolor : Električna bušilica, višića za bušilice : 1 x Raspon zaštitnog paketa, pogodan za mramorni, beton, umjetni kamen, itd. Braćavajuće bušilice može se ugraditi na oba bušilica i bušilice, vrlo Praktično . Ovaj otvor za mermerni otvor za rupu vrlo je jednostavan za rastavljanje i instaliranje i prikladno je za upotrebu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Alati Atd- Pryn Bar set - komad
  • Novo

Alati Atd- Pryn Bar set - komad

KM 10.99

Freamifers izvanredni utjecaj u najzahtjevnijim čeličnim osovinama i pružaju poboljšanu trajnost proširuje cijelu dužinu ručke na udarce i hemijskim otpornim na štrajk CAP5 12 "Pry

WESTWARD SVICAL SHANK DRILL, 1-1 8
  • Novo

WESTWARD SVICAL SHANK DRILL, 1-1 8

KM 2.67

Smanjeni nosač za bušenje, bušilica Veličina 1 1 / 8 in, 118 stepeni bušilica bitni ugao, materijal obrada čelika velike brzine, završna obrada obrada crne oksidom Vrsta predmeta :