Držač kupa od bambusa, nosač od prijenosom čaša, držač za čaše, stalak za skladištenje drveća za kuhinju za stol

Držač kupa od bambusa, nosač od prijenosom čaša, držač za čaše, stalak za skladištenje drveća za kuhinju

KM 0.33

Iznos

Držač kupa od bambusa, nosač od prenosivog čaša, držač za čaše, stalak za skladištenje drveta za kuhinju za stol
Specifikacija : Karakteristike :
R 1 To je uklonjivo, tako da možete ukloniti stal za stalak i pohraniti ga kada ne koristite i uštedite prostor. Može se koristiti za pohranu, prikazivanje, isušivanje, čaša, čaše i bocu, zadržavanje stola i kuhinja dobro organizirana. Držač može držati i podržati ukupno 6 krigle. Zabavite se piti svoj omiljeni napitak sa prijateljima i porodicom. Elegantno i lijepo, možete ga prikazati i na njemu. Napravljen i čisti prirodni bambus. Nije lako deformacija.
r
r specifikacije :
r Veličina : (lxh) Oko 34,5x16cm / 13.3in
R Materijal : bambus
R Stanje : 100%
R Boja : Kao što je slika prikazano
R
Lista paketa :
R 1 x držač za čaše
r 1 x Baza
R 1 x vijak
r 1 x alat, to je uklonjivo, tako da možete ukloniti stablo za mljevenje i pohraniti ga kada ne koristite i uštedite prostor . Može se koristiti za skladištenje , Prikazivanjem, sušenjem krilica, stakla, šalica i boca, zadržavanje stola i kuhinje dobro organizirano. Držač može držati i podržati ukupno 6 krigle. Zabavite se piti svoj omiljeni napitak s prijateljima i porodicom . Elegantno i lijepo, možete ga prikazati i .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Bessey Paralelni vijak drva
  • Novo

Bessey Paralelni vijak drva

KM 9.55

Bessey Paralelni drveni vijak stezaljke parovi moderne čelične vretena i okretne matice sa tradicionalnim čeljustima i ručkama tvrdog drveta Za one koji praktikuju tradicionalnije metode

1 4in bušilica bez ključa
  • Novo

1 4in bušilica bez ključa

KM 3.64

1 / 4 "Bušilica bez ključa HEX SHANK ADAPTER Converter Quick Promijeni 0,36,5mm Precifikacija : Brend Newtotal Dužina (približno) : 71 mm Raspon kretanja : 0,36,5mm Color : Slaver (kao p

Wiha t tore Power bit
  • Novo

Wiha t tore Power bit

KM 26.50

WIHA 74588 T20 X 152mm Torx Power Torx Power BIT T20 x 152mm (60 ") Idealni višenamjenski bitovi za sve oko kvalitete i performanse Visoko otporan na habanje i suze za dugim životom alata.